Download lagu NDX AKA - Undangan Rabi Mp3

NDX AKA - Undangan Rabi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,721

Duration: 05:46

MP3 size: 3.27 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku seh kelingan kowe ngucap janji
Janji ora bakal ninggal aku
Gedene roso sayangmu ra tego ngelarani
Tetep setia tekane mati

Pantai indrayanti sing tau nyekseni
Pahit manise cerito tresno iki
Limang taun wes suwene aku njogo ati
Tapi kowe tego ninggal aku rabi

Saiki kowe lungo ninggali kenangan
Saiki kowe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyaw-ng kowe neng pelaminan

Aku seh kelingan kowe ngucap janji
Janji ora bakal ninggal aku
Gedene roso sayangmu ra tego ngelarani
Tetep setia tekane mati

Pantai indrayanti sing tau nyekseni
Pahit manise cerito tresno iki
Limang taun wes suwene aku njogo ati
Tapi kowe tego ninggal aku rabi

Saiki kowe lungo ninggali kenangan
Saiki kowe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyawang kowe neng pelaminan

Duh dek aku ra nyongko tresno sing wes tak jogo
Saiki tinggal crito bubar mergo wong liyo
Opo ora kelingan pas jaman semono
Susah seneng janji tresno nganti tekan tuo

Jane aku isih sayang wani sumpah mati
Aku bakal tetep selalu setia ngenteni
Ibarate otot kawat bakal wesi
Atiku wes ra kuat mergo ditinggal rabi

Mas pangapurane aku ninggal kowe
Mergo tresno iki ora direstoni
Jembarmu atimu lilakno lungaku
Ngertenono aku kabeh iki mergo wong tuaku

Saiki kowe lungo ninggali kenangan
Saiki kowe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyawang kowe neng pelaminan

Saiki kowe lungo ninggali kenangan
Saiki kowe teko ngenei undangan
Sumpah wani mati jane isih sayang
Atiku loro tenan nyaw-ng kowe neng pelaminan
Neng pelaminan
Undangan rabimu wes tak tompo

Download Lagu Gratis NDXAKA - Undangan Rabi ( Official Music Video ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu NDXAKA - Undangan Rabi ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NDXAKA - Undangan Rabi ( Official Music Video ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home