Download lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro Mp3

Nella Kharisma - Akhire Cidro

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5,965

Duration: 06:11

MP3 size: 5.78 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko
Nggowo tresno ning atimu

Mbiyen aku wes kondho
Ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro
Mergo tresno hooo hooo

Nanging iki penjalukanmu
Sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku

Tresno iki wes tak jogo
Tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
Mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo

Nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku
Tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Akhire Cidro [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home