Download lagu Nella Kharisma - Aku Dewean Mp3

Nella Kharisma - Aku Dewean

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,310

Duration: 04:55

MP3 size: 4.31 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sepine wengi aku ngenteni
Perihe ati sing tak rasakne
Tanpo sebab kowe
Ninggal aku dewean ono kene

Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Disaat kau butuhkan

Kowe mung teko gawe marem atiku
Sejenak kau pergi tinggalkanku

Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe

Mergo neng kono we ono liyane
Aku permisi cukop semene wae

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Aku Dewean [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Aku Dewean [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Aku Dewean [OFFICIAL]. Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Dewean [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella kharisma - aku dewean [official], aku dewean, koplo, dangdut, nella kharisma, nella kharisma official,

Home