Download lagu Nella Kharisma - Aku Iki Sopo Mp3

Nella Kharisma - Aku Iki Sopo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 9,561

Duration: 04:39

MP3 size: 4.29 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku iki sopo dudu sopo sopo
Nanging atiku dadi loro
Nyawang awakmu dilarani
Neng ngarep moto iki
Perih ati ra tego ngingeti

Masiyo aku ora iso nduweni
Awakmu sedih atiku melu perih

Aku iki sopo dudu apa apamu
Nanging ati iki
Mendem perih
Aku iso opo dudu apa apamu
Awakmu isih sayang dek'e

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Aku Iki Sopo [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Aku Iki Sopo [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Aku Iki Sopo [OFFICIAL]. Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Iki Sopo [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella kharisma, dangdut koplo, aku iki sopo, nella kharisma official, nella kharisma - aku iki sopo,

Home