Download lagu Nella Kharisma - Ambyar Mp3

Nella Kharisma - Ambyar

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 24,712

Duration: 04:55

MP3 size: 3.63 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sak umpomo koe ngerti
Isi neng njero ati
Roso nyaman mergo perhatianmu

Nanging aku ora iso
Blas ora nduwe kuoso
Mergane koe seng nduwe
Uwong liyo dudu aku

Cukup ati kroso ayem
Yen weruh koe mesem
Senadyan tresno
Aku mung iso meneng

Penting koe seneng
Opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti
Tresno iki tulus suci

Yo ben aku ajur
Anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang
Uripo neng njero atiku

Saben dino kroso loro
Mergo kalah bab asmoro
Tresno gede nyoto
Koe milih wong liyo

Sabar itu yang ku bisa
Karena memang ku cinta
Terpuruk tersiksa lara
Ikhlas ku jalani semua

Mung dadi konco
Sepi neng uripmu
Batin tak kuatke
Nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Cukup ati kroso ayem
Yen weruh koe mesem
Senadyan tresno
Aku mung iso meneng

Penting koe seneng
Opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti
Tresno iki tulus suci

Yo ben aku ajur
Anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang
Uripo neng njero atiku

Uwis kadung gejeron
Deleh ati keliru panggon
Urip ilang semangat
Seng tak tresno jebul waton

Raiso mbedakke ndi seng modus ndi seng tulus
Wes ntek sak kabehe bul atiku ra diurus
Mung dadi konco sepi neng uripmu
Batin tak kuatke nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Penting koe seneng opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti tresno iki tulus suci
Yo ben aku ajur anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang uripo neng njero atiku

Ra dadi jodomu aku mung iso sabar ambyar

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ambyar [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Ambyar [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ambyar [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, milady record, 2019, mp3, indonesian, music, nella kharisma,

Home