Download lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane Mp3

Nella Kharisma - Dalan Liyane

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 67,364

Duration: 04:52

MP3 size: 3.90 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sopo sing kuat nandang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange 
Pas lagi jeru jerune 
Kowe milih dalan liyane 

Sopo sing kuat ditinggal lungo 
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni 
Tak simpen ning njero ati 
Dewe wes ra dadi siji 

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati 
Isoku mung mendem esuk tekan sonten 
Mergo sadar diri kulo dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo 
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo 
Isoku mung nyuwun mugo ora getun 
Cekap semanten maturnuwun

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Dalan Liyane [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella kharisma - dalan liyane [official], nella kharisma,

Home