Download lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno Mp3

Nella Kharisma - Dalan Tresno

Listen: 3,888

Duration: 03:47

MP3 size: 5.17 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Kelingan ketemu kowe pisanan
Atiku rasane degdegan
Mung kahanan gawe aku mbukak dalan
Omongan karo kowe jak kenalan

Suwe suwe lanjut ngobrol ning HPnan
Gemati ngelingke turu lan mangan
Kadang curhat sing nggawe baper baperan
Soyo kenal soyo cedak tuoh tresno

Kepisan ngajak dolan,
mlaku mlaku goncengan
Sakdowone dalanan,
wani mesra mesraan

Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe-o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaranā€¦

Kepisan ngajak dolan,
mlaku mlaku goncengan
Sakdowone dalanan,
wani mesra mesraan

Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe-o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaranā€¦

Kok kowe sing arep dadi pacarku
Mergo nduwe tresno aku lan kowe
Kowe-o mesra karo awakku
Nduwe roso sayang marang aku

Dino iki aku ngomong tresno sayang
Kepengen kowe ngisi ning atiku
Jebul jawabmu gelem karo aku
Akhirnya kita pacaranā€¦

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - DALAN TRESNO (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - DALAN TRESNO (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - DALAN TRESNO (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home