Download lagu Nella Kharisma - Demi Tresno Mp3

Nella Kharisma - Demi Tresno

Listen: 554

Duration: 04:37

MP3 size: 4.69 MB

Lirik:

Berulang kali kau sakitiku
Aku mencoba tuk tetap bertahan

Senajan ati rasane ora kuat
Demi tresnoku lilo ati loro

Mbok apak apakke
di jungkir walikke aku meneng wae
Mbok wolak waliki
Njarem tekan ati aku meneng wae

Sikil mampir dodo
Tangan mampir pipi
aku meneng wae

Ngge jaran jaranan
Kowe kesetanan
aku meneng wae

Semua ku lakukan demi anakmu
Tersayang aku ra tego dadi korbanne wong tuwo
Biar kutanggung sendiri deritaku
Mugo wae kowe iso ngerteni

Berulang kali kau sakitiku
Aku mencoba tuk tetap bertahan

Senajan ati rasane ora kuat
Demi tresnoku lilo ati loro

Mbok apak apakke
di jungkir walikke aku meneng wae
Mbok wolak waliki
Njarem tekan ati aku meneng wae

Sikil mampir dodo
Tangan mampir pipi
aku meneng wae

Ngge jaran jaranan
Kowe kesetanan
aku meneng wae

Semua ku lakukan demi anakmu
Tersayang aku ra tego dadi korbanne wong tuwo
Biar kutanggung sendiri deritaku
Mugo wae kowe iso ngerteni

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Demi tresno [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Demi tresno [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Demi tresno [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home