Download lagu Nella Kharisma - Edan Turun Mp3

Nella Kharisma - Edan Turun

Listen: 2,178

Duration: 05:48

MP3 size: 4.24 MB

Lirik:

langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko
paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun

ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
biso sun linglung, koyo wong edan turun
serange atinisun, serange welas isun
nemen nyang riko, nyang riko nyang riko

langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko
paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun

ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
biso sun linglung, koyo wong edan turun
serange atinisun, serange welas isun
nemen nyang riko, nyang riko nyang riko

langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko
paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun

ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
biso sun linglung, koyo wong edan turun
serange atinisun, serange welas isun
nemen nyang riko, nyang riko nyang riko

ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
biso sun linglung, koyo wong edan turun
serange atinisun, serange welas isun
nemen nyang riko, nyang riko nyang riko

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Edan Turun (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Edan Turun (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Edan Turun (Official Music Video).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home