Download lagu Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi Mp3

Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi

Listen: 273

Duration: 04:59

MP3 size: 5.75 MB

Lirik:

Wes suwi aku pengen ngajak rabi
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Basan saiki atiku mbok larani
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

Aku pengen ngelakoni tresno sing suci
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
Jebule omonganmu gak iso dipercoyo
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo

Awakmu kuwi mung iso nggawe ndasku ngelu
Biyen kowe ngomong ora bakal ngelalekke aku
Basan saiki awakmu malah sing mundur
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur

Wes suwi aku pengen ngajak rabi
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Basan saiki atiku mbok larani
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Malah saiki kabeh kuwi kok balekne
Atiku saiki rasane ora karuan
Mergo tresnoku iki ora kesampean

Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
Pancen aku memang dudu jodohmu
Mergo wong tuwaku cen ora setuju

Yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
Atiku saiki rasane koyo wong mati
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi

Penggaweanmu mas wae ora jelas
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
Wong tuwaku terus nekokne kowe
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Malah saiki kabeh kuwi kok balekne
Atiku saiki rasane ora karuan
Mergo tresnoku iki ora kesampean

Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
Pancen aku memang dudu jodohmu
Mergo wong tuwaku cen ora setuju

Yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
Atiku saiki rasane koyo wong mati
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi

Penggaweanmu mas wae ora jelas
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
Wong tuwaku terus nekokne kowe
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Download Lagu Gratis Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

lagu dangdut, konser musik, music, record lable, indonesia, milady record, nella kharisma,

Home