Download lagu Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon - Mr Mendem Mp3

Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon - Mr Mendem

Listen: 963

Duration: 05:42

MP3 size: 4.54 MB

Lirik:

Aku wis kondo ciu marakke ciloko
Aku wis matur mensen ning omongan nglantur
Wis tak aturi yen vodka marakke lali
Banjur ngunjuk bir sampeyan dadine kenthir

Ora tak gagas, penting sih so tuku beras
Ora tak anggep, penting anak bojo wareg
Ojo muna-muni nuturi koyo kiai
Ditoke wae yen klenger wis ndlosor dewe

Ra keno tak kandani
yen ngono aku ra sudi
Lilakno aku bali
wong tuwoku kuat ngingoni

Ojo cekak atimu
wis tak cukupke lelakonku
Pancene bener kandamu
Mergo mendem rusak awakku

Yen wis mari konco-konco dipamiti
Sokor gage mendem do ditinggalake

Selamat tinggal koncoku lereno ndugal
Dongakno kuat mendemku wis ora kumat

Aku wis kondo ciu marakke ciloko
Aku wis matur mensen neng omongan nglantur
Wis tak aturi yen vodka marakke lali
Banjur ngunjuk bir sampeyan dadine kenthir

Ora tak gagas, penting sihiso tuku beras
Ora tak anggep, penting anak bojo wareg
Ojo muna-muni nuturi koyo kiayi
Ditoke wae yen klenger wis ndlosor dewe

Ra keno tak kandani
yen ngono aku ra sudi
Lilakno aku bali
wong tuwoku kuat ngingoni

Ojo cekak atimu
wis tak cukupke lelakonku
Pancene bener kandamu
Mergo mendem ngrusak awakku

Yen wis mari konco-konco dipamiti
Sokor gage mendem do ditinggalake

Selamat tinggal koncoku lereno ndugal
Dongakno kuat mendemku wis ora kumat (Amin)

Download Lagu Gratis Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon - Mr.Mendem [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon - Mr.Mendem [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma Feat. Candra Blangkon - Mr.Mendem [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home