Download lagu Nella Kharisma feat. Danang Danzt - Pucuke Asmoro Mp3

Nella Kharisma feat. Danang Danzt - Pucuke Asmoro

Listen: 303

Duration: 04:05

MP3 size: 3.74 MB

Lirik:

Ra nyongko aku ra ngiro
Yen sliramu gampang kegudo wanito
Nggetuni anggonku nglanggati
Tresnamu lamis jebul mung ono lati

Lantip ono pangucap
Cidro anggonanmu janji
Kang mas cobo jelasno
Opo aku salah penompo

Cah ayu ojo mbok terusno
Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo
Tresnoku iki yo mung kowe
Ra ono niatan golek wanito liyane

Tulus suci tresnoku
Yo mung ono nggo sliramu
Uwis ono eluhmu
Mbrebes mili ono pipi kuwi

Tekan pucuke asmoro
Tresnoku soyo ngremboko
Mugo biso sak laminyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

Lantip ono pangucap
Cidro anggonanmu janji
Kang mas cobo jelasno
Opo aku salah penompo

Cah ayu ojo mbok terusno
Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo
Tresnoku iki yo mung kowe
Ra ono niatan golek wanito liyane

Tulus suci tresnoku
Yo mung ono nggo sliramu
Uwis ono eluhmu
Mbrebes mili ono pipi kuwi

Tekan pucuke asmoro
Tresnoku soyo ngremboko
Mugo biso sak laminyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

Tekan pucuke asmoro
Tresnoku soyo ngremboko
Mugo biso sak laminyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

Download Lagu Gratis Nella Kharisma feat. Danang Danzt - Pucuke Asmoro [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma feat. Danang Danzt - Pucuke Asmoro [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma feat. Danang Danzt - Pucuke Asmoro [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home