Download lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto Mp3

Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 267,014

Duration: 05:29

MP3 size: 3.89 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto [OFFICIAL]. Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella kharisma, nella kharisma official, dory harsa, banyu moto, sleman receh, dangdut koplo,

Home