Download lagu Nella Kharisma ft. Dory Harsa - Bukti Janjimu Mp3

Nella Kharisma ft. Dory Harsa - Bukti Janjimu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 4,473

Duration: 04:25

MP3 size: 4.14 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Duh cah ayu aku tresno karo kowe
Siji sijine neng njero atiku
Aku lilo kerjo esuk awan sore
Amung gawe nyenengke atimu

Senajan hasile ora sepiro
Yowes rapopo aku biso nrimo
Iki ngono gegayuhanku
Nyawiji bareng sliramu

Duh kang mas aku tetep tresno kowe
Tak trimo opo anane
Tak tunggu kang mas buktekke janjimu
Nyuwun restu marang wong tuwaku

O ... Sabaro nimas tak toto atiku
Nyuwun pangestu marang wong tuwaku
Mugo'o gusti ugi paring restu
Aku biso urip bareng sliramu
Kowe biso urip bareng awakku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma Ft. Dory Harsa - Bukti Janjimu [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma Ft. Dory Harsa - Bukti Janjimu [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma Ft. Dory Harsa - Bukti Janjimu [OFFICIAL]. Lirik Lagu Nella Kharisma Ft. Dory Harsa - Bukti Janjimu [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home