Download lagu Nella Kharisma ft. Ilux ID - Nanges Sak Tenane Mp3

Nella Kharisma ft. Ilux ID - Nanges Sak Tenane

Listen: 4,082

Duration: 04:06

MP3 size: 4.51 MB

Lirik:

Nangis batinku saiki kelingan sampean
Nong jero ati iki kulo tasek sayang
Sepurane kulo bien ninggalke
Sak temene mageh kangen slirane

Mung siji dungaku iki kanggo awakmu
Mugo kowe seneng urip karo bojomu
Rausah mbok pikirne aku iki ning kene
Senajan ati perih ra bakal tak ketokne

Download Lagu Gratis NANGES SAK TENANE - NELLA KHARISMA feat ILUX ID (OFFICIAL VIDEO) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu NANGES SAK TENANE - NELLA KHARISMA feat ILUX ID (OFFICIAL VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NANGES SAK TENANE - NELLA KHARISMA feat ILUX ID (OFFICIAL VIDEO).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home