Download lagu Nella Kharisma - Kadung Jeru Mp3

Nella Kharisma - Kadung Jeru

Listen: 4,912

Duration: 04:36

MP3 size: 4.11 MB

Lirik:

Aku wes kadung jeru
Karo kowe seng ngapusi aku
Mbalek mbek mantanmu

Pancen uwes nasibku
Mung dadi pelampiasan nafsu
Ben dekne mbalikan mbek awakmu

Jaremu pengen lali
Aku seng mbok curhati
Pancen aku seng salah
Ngarep luwih kowe luweh ku tak ngalah

Pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
Yo wes ben tak ikhlaske yen meh mbalek mbek kae
Pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
Mending ojo kesusu, nggolek seng luwih ayu

Mending ojo kesusu, nggolek seng luwih ayu 
Senajan kowe ra ayu aku wes kadung jeru

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kadung Jeru _ OM Sakha Cak Malik di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Kadung Jeru _ OM Sakha Cak Malik Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kadung Jeru _ OM Sakha Cak Malik.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

khatulistiwa record, dangdut koplo, nella kharisma terbaru, duta nirwana, milady, om sakha, nella kharisma,

Home