Download lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati Mp3

Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 12,459

Duration: 05:20

MP3 size: 4.58 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Yoro anane tekan riko
Mulo iku hang sun anteni
Yoro sucine welas riko
Hang isun simpen nong ati

Jeru rasane jero dodo
Ngerendem roso welas iki
Sing kuat awak isun nyonggo
Kangen hang setengah mati

Yo nong riko, yo nong riko huuu

Mergane riko hang sun aboti
Ring kono diubengi macem werno kembang
Dadine bimbang rasane ati
Isun sing biso kelangan riko

Jeru rasane jero dodo
Ngerendem roso welas iki
Sing kuat awak isun nyonggo
Kangen hang setengah mati

Yo nong riko, yo nong riko huuu

Mergane riko hang sun aboti
Ring kono diubengi macem werno kembang
Dadine bimbang rasane ati
Isun sing biso kelangan riko

Mergane riko hang sun aboti
Ring kono diubengi macem werno kembang
Dadine bimbang rasane ati
Isun sing biso kelangan riko

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati (Official Music Video). Lirik Lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home