Download lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati Mp3

Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 12,517

Duration: 04:26

MP3 size: 4.15 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kerlap kerlip lintang ono ring aw-ng aw-ng
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah wengi
Nambahi sepine ati hang magih dewekan

Kerlap kerlip lintang ono ring aw-ng aw-ng
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah wengi
Nambahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelongo rasane ati
Pengen ketemu tapi sing biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko sak iki nong ngendi
Wes suwe sun ngenten ngenteni

Kerlap kerlip lintang ono ring aw-ng aw-ng
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah wengi
Nambahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelongo rasane ati
Pengen ketemu tapi sing biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko sak iki nong ngendi
Wes suwe sun ngenten ngenteni

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati [OFFICIAL]. Lirik Lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home