Download lagu Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji Mp3

Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji

Listen: 280,096

Duration: 04:32

MP3 size: 3.63 MB

Lirik:

kok kebangeten men
sambat belas raono perhatian
jelas kubutuh atimu
kubutuh awakmu
kok kebangeten men

loro ati iki
tambarno karo tak nggo latihan
sok nek wes oleh gantimu
wes ra kajok aku
mergo wes tau
wes tau jeru

mbien aku jek  betah
suwe suwe wegah
nuruti kekarepanmu
sansoyo bubrah

mbiyen wes tak wanti-wanti
ojo ngasi lali
tapi kenyataanya pergi

kartonyono ning
ngawi medot janjimu
ambruk cagak ku
nuruti angan anganmu

sak kabehane wes tak turuti
tapi malah mblenjani
budalo malah tak duduhi dalane
metu kono belok kiri lurus wae
rasa nyawang sepionmu sing marai ati
tambah mbebani

mbien aku jek  betah
suwe suwe wegah
nuruti kekarepanmu
sansoyo bubrah

mbiyen wes tak wanti-wanti
ojo sampe lali
tapi kenyataanya pergi

kartonyono ning
ngawi medot janjimu
ambruk cagak ku
nuruti angan anganmu

sak kabehane wes tak turuti
tapi malah mblenjani
budalo malah tak duduhi dalane
metu kono belok kiri lurus wae
rasa nyawang sepionmu sing marai ati
tambah mbebani

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home