Download lagu Nella Kharisma - Kenangan Manis Mp3

Nella Kharisma - Kenangan Manis

Listen: 2,790

Duration: 05:30

MP3 size: 4.24 MB

Lirik:

Wengi iki udan gerimis
Semilir angin nggugah kangenku
Soyo semendal rasa ning atiku
Kelingan marang sliramu

Iling naliko urip bebarengan
Abot lan enteng nandang katresnan
Nanging saiki nknggal kenangan
Gegarise mung tekan semene

Tak dadekake sliramu
Ono njero ning atiku
Dadi kenangan manis
Senadjan abot yen tak rasakke
Nyonggo pisah karo sliramu

Tak dadekake sliramu
Tanpo dendam ning atiku
Dadi kenangan manis
Senadjan lilo tetep nangis ning ati
Tetes banyu moto tondo tresnoku

Wengi iki udan gerimis
Semilir angin nggugah kangenku
Soyo semendal rasa ning atiku
Kelingan marang sliramu

Iling naliko urip bebarengan
Abot lan enteng nandang katresnan
Nanging saiki nknggal kenangan
Gegarise mung tekan semene

Tak dadekake sliramu
Ono njero ning atiku
Dadi kenangan manis
Senadjan abot yen tak rasakke
Nyonggo pisah karo sliramu

Tak dadekake sliramu
Tanpo dendam ning atiku
Dadi kenangan manis
Senadjan lilo tetep nangis ning ati
Tetes banyu moto tondo tresnoku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kenangan Manis | Status WA Viral ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Kenangan Manis | Status WA Viral ( Official Music Video ANEKA SAFARI ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kenangan Manis | Status WA Viral ( Official Music Video ANEKA SAFARI ).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home