Download lagu Nella Kharisma - Kepalang Restu Mp3

Nella Kharisma - Kepalang Restu

Listen: 2,392

Duration: 04:13

MP3 size: 5.50 MB

Lirik:

mung liwat angina rak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - KEPALANG RESTU ( Official Music Video ) [HD] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU ( Official Music Video ) [HD] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU ( Official Music Video ) [HD].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella kharisma, kepalang restu, laguhits, nella kharisma terbaru, pelita utama,

Home