Download lagu Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah Mp3

Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah

Listen: 1,310

Duration: 04:36

MP3 size: 3.47 MB

Lirik:

Dudu arek e seng salah
Nangeng kowe seng wes gawe kisah
Rasah nyalahne wong liyo
Yen sejatine kowe dewe seng suloyo

Rasah ngeyel ngaku bener
Yen saktenane kowe seng minger
Meneng meneng ketok anteng
Tibak e nang mburiku kowe tegel ngantem

Wes tak belani perih ngenteni kowe
Weteng liyer kroso luwe ora tak rasakne
Mung kepengen saat kau datang
Kusambut peluk sayang

Racocok ro angen angen yang ku idamkan
Sikel nganti gringgingen kamu tak datang
Yen pancene kowe gawe kisah
Aku tak seng ngalah

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella kharisma, kowe sing gawe kisah, dangdut, koplo, indonesia, lagu, mp3, nella kharisma, 2019, indonesian, musik, music,

Home