Download lagu Nella Kharisma - Koyo Langit Ambi Bumi Mp3

Nella Kharisma - Koyo Langit Ambi Bumi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,412

Duration: 07:40

MP3 size: 5.82 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan, sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Saktuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakno
Trimo baen wong liyo hang dipilihno
Makne isun simpen roso iki
Nong jero dodo

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan, sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Saktuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakno
Trimo baen wong liyo hang dipilihno
Makne isun simpen roso iki
Nong jero dodo

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan, sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Saktuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakno
Trimo baen wong liyo hang dipilihno
Makne isun simpen roso iki nong jero dodo
Makne isun simpen roso iki nong jero dodo

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - KOYO LANGIT AMBI BUMI | Official Video di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - KOYO LANGIT AMBI BUMI | Official Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - KOYO LANGIT AMBI BUMI | Official Video.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home