Download lagu Nella Kharisma - Kurang Piknik (Koplo Version) Mp3

Nella Kharisma - Kurang Piknik (Koplo Version)

Listen: 2,725

Duration: 05:11

MP3 size: 3.32 MB

Lirik:

Mergane kurang Piknik
Dadine gampang Panik..
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu Mung salah tompo..

Mergane kurang Piknik
Dadine gampang Panik..
Mbok digawe mesra tresno.
Lungguh jejer manis ayem ning dodo....

MUSIC..........

Jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu,
Mung dolan karo konco, Mbok tuduh aku Selingkuh...
Yen dolan metu ra tau bener  neng ngarepmu
Gampang cemburu  wedi Kecantol alasanmu..

Mbok disetel Kalem kowe ojo Gampang nesu
Ndang Ngopi disek Ditenangne atimu
Ben Ora gampang panik ojo diGias mikirmu..
Ngene oleh e kurang piknik awakmu...

Mergane kurang Piknik
Dadine gampang Panik..
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu Mung salah tompo..

Mergane kurang Piknik
Dadine gampang Panik..
Mbok digawe mesra tresno.
Lungguh jejer manis ayem ning dodo....

Mergane kurang Piknik
Dadine gampang Panik..
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu Mung salah tompo..

Mergane kurang Piknik
Dadine gampang Panik..
Mbok digawe mesra tresno.
Lungguh jejer manis ayem ning dodo....

MUSIC..........

Jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu,
Mung dolan karo konco, Mbok tuduh aku Selingkuh...
Yen dolan metu ra tau bener  neng ngarepmu
Gampang cemburu  wedi Kecantol alasanmu..

Mbok disetel Kalem kowe ojo Gampang nesu
Ndang Ngopi disek Ditenangne atimu
Ben Ora gampang panik ojo diGias mikirmu..
Ngene oleh e kurang piknik awakmu...

Mergane kurang Piknik
Dadine gampang Panik..
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu Mung salah tompo..

Mergane kurang Piknik
Dadine gampang Panik..
Mbok digawe mesra tresno.
Lungguh jejer manis ayem ning dodo....

Mergane kurang Piknik
Dadine gampang Panik..
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu Mung salah tompo..

Mergane kurang Piknik
Dadine gampang Panik..
Mbok digawe mesra tresno.
Lungguh jejer manis ayem ning dodo....

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kurang Piknik || Koplo Version [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Kurang Piknik || Koplo Version [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kurang Piknik || Koplo Version [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella, nella kharisma, dd, star, record, jawa, timur, indonesia, artis, jandut, dangdut, koplo, terbaru, 2017, 2018, 2019, dd star, trending, terpopuler, sexi,

Home