Download lagu Nella Kharisma - Kurang Piknik Mp3

Nella Kharisma - Kurang Piknik

Listen: 982

Duration: 05:16

MP3 size: 3.35 MB

Lirik:

Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu mung salah tompo

Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno
Lungguh jejer manis, ayem ning dodo

Jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu
Mung dolan karo konco mbok tuduh aku selingkuh
Yen dolan metu ra tau bener neng ngarepmu
Gampang cemburu, wedi kecantol alesanmu

Mbok disetel kalem, koe ojo gampang nesu
Ndang ngopi disek, ditenangne atimu
Ben ora gampang panik, ojo digas mikirmu
Ngene oleh’e kurang piknik awakmu

Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo, cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno, lungguh jejer manis, ayem ning dodo

Jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu
Mung dolan karo konco mbok tuduh aku selingkuh
Yen dolan metu ra tau bener neng ngarepmu
Gampang cemburu, wedi kecantol alesanmu

Mbok disetel kalem, koe ojo gampang nesu
Ndang ngopi disek, ditenangne atimu
Ben ora gampang panik, ojo digas mikirmu
Ngene oleh’e kurang piknik awakmu

Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo, cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno, lungguh jejer manis, ayem ning dodo

Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo, cemburumu mung salah tompo
Mergane kurang piknik, dadine gampang panik
Mbok digawe mesra tresno, lungguh jejer manis, ayem ning dodo

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kurang Piknik [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Kurang Piknik [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kurang Piknik [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home