Download lagu Nella Kharisma - Lungset 2 Mp3

Nella Kharisma - Lungset 2

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,527

Duration: 05:14

MP3 size: 3.51 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki raono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Tak enteni tekamu
Setahun rong tahun sewindu
Prasasat nganti rambut dadi puteh
Sabar ngenteni slirane muleh

Senadyan ono kabar seng
Marai panas nang kupeng
Kabare neng kono nduwe
Aku percoyo kowe

Kabar kabar tak anggep angen
Marai awakku gering
Janjimu mbiyen tak ugemi
Kowe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki raono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Yo panggah sabar aku ngenteni kowe
Ra gagas kabar kuwi mong jarene
Aku tetep setyo tumekane teko
Sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko

Siji loro telu tekan wolu pitu
Setahun rong tahun tekane sewindu
Pantang ku lari, pantang mengkhianati
Janji tak ugemi kowe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki raono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Tak enteni tekamu
Setahun rong tahun sewindu
Prasasat nganti rambut dadi puteh
Sabar ngenteni slirane muleh

Siji loro telu tekan wolu pitu
Setahun rong tahun tekane sewindu
Pantang ku lari, pantang mengkhianati
Janji tak ugemi kowe mesti bali

Senadyan ono kabar seng
Marai panas nang kupeng
Kabare neng kono nduwe
Aku percoyo kowe

Kabar kabar tak anggep angen
Marai awakku gering
Janjimu mbiyen tak ugemi
Kowe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki raono watese
Tekan kapan ngenteni slirane
Tak enteni mesti kowe bali

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Lungset 2 [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Lungset 2 [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Lungset 2 [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home