Download lagu Nella Kharisma - Mawar Biru Mp3

Nella Kharisma - Mawar Biru

Listen: 2,060

Duration: 04:44

MP3 size: 5.90 MB

Lirik:

Tumetesing waspaku
Ora tega rasaning atiku
Ninggalake sliramu
Priyo idhamanku

Tansah katon esemmu
Ngawe-awe rasa ning atiku
Ngelingake
Nalika bareng mlaku-mlaku

Ora nyono ora ngiro, yen ngene dadine
Aku kudu melu,
Ndherek’ake rama lan ibuku
Mulih nyang ndesaku

Wekasan mung welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono minangka tandha katresnanku

Tumetesing waspaku
Ora tega rasaning atiku
Ninggalake sliramu
Priya idhamanku

Tansah katon esemmu
Ngawe-awe rasaning atiku
Ngelingake
Nalika bareng mlaku-mlaku

Ora nyana ora ngiro, yen ngene dadine
Aku kudu melu,
Ndherek’ake rama lan ibuku
Mulih nyang ndesaku

Wekasan mung welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono minangka tandha katresnanku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Mawar Biru [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Mawar Biru [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Mawar Biru [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, nella terbaru, duta nirwana terbaru, nella kharisma,

Home