Download lagu Nella Kharisma - Ngejur Ati Mp3

Nella Kharisma - Ngejur Ati

Listen: 1,151

Duration: 05:26

MP3 size: 3.16 MB

Lirik:

Opo ra kelingan, nalikane pamitan
Pamit karo aku, pamit karo anakmu
Opo ra kelingan tangismu nang dadaku
Ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

Jebul lali marang janji
Nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro marang tresno
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

Janjimu palsu ra keno dikuku
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwi suwi … ajur dadi lembur
Iso dadi bosok ngenteni …
Ra eling aku, elinge anakmu
Ben dino nangis, nakokne kabarmu
Ora nduwe ati, iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Cukup semene tresnomu mung semene
Sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
Jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian

Janjimu palsu ra keno dikuku
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwi suwi … ajur dadi lembur
Iso dadi bosok ngenteni …
Ra eling aku, elinge anakmu
Ben dino nangis, nakokne kabarmu
Ora nduwe ati, iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Opo ra kelingan, nalikane pamitan
Pamit karo aku, pamit karo anakmu
Opo ra kelingan tangismu nang dadaku
Ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

Jebul lali marang janji
Nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro marang tresno
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

Janjimu palsu ra keno dikuku
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwi suwi … ajur dadi lembur
Iso dadi bosok ngenteni …
Ra eling aku, elinge anakmu
Ben dino nangis, nakokne kabarmu
Ora nduwe ati, iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Cukup semene tresnomu mung semene
Sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
Jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ngejur Ati [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Ngejur Ati [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ngejur Ati [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home