Download lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu Mp3

Nella Kharisma - Ninggal Tatu

Listen: 14,793

Duration: 05:11

MP3 size: 4.38 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

Janjine ngancani nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo isih kurang

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ninggal Tatu [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ninggal Tatu [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella kharisma - ninggal tatu [official], nella kharisma,

Home