Download lagu Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa Mp3

Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14,987

Duration: 04:09

MP3 size: 4.45 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Sayang rungokno suarane atiku
Wis kebacut kedanan sliramu
Senajan akeh lanangan sing nyedaki
Nanging ati iki wis terkunci

Bola bali aku di iming imingi bondo
Dikiro gampang digodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan
Mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan
Atine menungso ora biso dipeksakke
Dilakoni kanti pilihane dewe dewe
Kowe arep ngreyen motor ninja sakkarepmu
Uripmu njagagke warisan wong tuamu
Jangan samakan aku seperti yang lainnya
Senajan gur numpak vespa tetep dicinta

Bola bali aku di iming imingi bondo
Dikiro gampang digodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa (Official Music Video NAGASWARA) #music di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa (Official Music Video NAGASWARA) #music Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa (Official Music Video NAGASWARA) #music.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nagaswara, official, video, klip, music video, lirik, lagu, terbaru, terpopuler, tergalau, nella kharisma, ninja opo vespa, lagu nella terbaru, trending, koplo terbaru, koplo keren, vespa vs ninja,

Home