Download lagu Nella Kharisma - Ojo Nesu Nesu Mp3

Nella Kharisma - Ojo Nesu Nesu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 42,871

Duration: 04:31

MP3 size: 4.21 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ojo nesu - nesu sayangku
Ojo dumeh - dumeh cintaku
Gawe awak loro cepet tuwo
Mangkakne ojo nggersulo

Tak elus elus kene sliramu
Senderno turu ning pundakku
Kowe tak tresno lan tak jogo
Senengku wes tekan dodo

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wes ra iso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pingin pedot sampek tuwo
                             
Ojo nesu - nesu sayangku
Ojo dumeh - dumeh cintaku
Kowe tak tresno lan tak jogo
Senengku wes tekan dodo

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wes ra iso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pingin pedot sampek tuwo

Tresno jalaran soko kulino
Kebacut aku wes ra iso lungo
Sansoyo nambah cinta sing tak roso
Ra pingin pedot sampek tuwo

Ojo nesu - nesu sayangku
Ojo dumeh - dumeh cintaku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ojo Nesu Nesu [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Ojo Nesu Nesu [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ojo Nesu Nesu [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home