Download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet) Mp3

Nella Kharisma - Pamer Bojo (Versi Cendol Dawet)

Listen: 48,836

Duration: 04:56

MP3 size: 4.67 MB

Lirik:

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar Sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma Pamer Bojo Versi Cendol Dawet di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma Pamer Bojo Versi Cendol Dawet Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma Pamer Bojo Versi Cendol Dawet.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella kharisma, pamer bojo, gedrok, versi cendol dawet,

Home