Download lagu Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa Mp3

Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa

Listen: 982

Duration: 04:54

MP3 size: 4.20 MB

Lirik:

Aku wes tuwek tapi sek urung payu
Mlaku mlaku golek jodo ora nemu
Jare dukunku kudu sabar cah ayu
Syarate yo mangan kembang macem pitu

Pikiran buntu, jodo ra nemu
Tak lakoni sing jare dukunku
Mangan kembang macem pitu
Jodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Dadi omongan tonggo-tonggoku
Perkoro aku perawan tuwek urung payu
Keroso loro ning jerone atiku
Yen pas krungu omongane tanggaku

Pikiran buntu, jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu
Jodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Aku wes tuwek tapi sek urung payu
Mlaku mlaku golek jodo ora nemu
Jare dukunku kudu sabar cah ayu
Syarate yo mangan kembang macem pitu

Pikiran buntu, jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu
Jodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Dadi omongan tonggo-tonggoku
Perkoro aku perawan tuwek urung payu
Keroso loro ning jerone atiku
Yen pas krungu omongane tanggaku

Pikiran buntu, jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu
Jodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Saikine aku pasrah marang Gusti Pangeran
Yen wis wayahe mesti kecethukan
Masio krungu akeh omongan sing penting uripku tenang
Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan

Download Lagu Gratis NELLA KHARISMA - PERAWAN KADALUARSA (OFFICIAL VIDEO) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu NELLA KHARISMA - PERAWAN KADALUARSA (OFFICIAL VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NELLA KHARISMA - PERAWAN KADALUARSA (OFFICIAL VIDEO).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home