Download lagu Nella Kharisma - Prau Layar Mp3

Nella Kharisma - Prau Layar

Listen: 1,424

Duration: 03:53

MP3 size: 5.16 MB

Lirik:

Yo konco ning gisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwosoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adik njawil mas jebul wes sore
Witing kelopo katon ngawe awe
Prayogane becik bali wae
Dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe

Yo konco ning gisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwosoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adik njawil mas jebul wes sore
Witing kelopo katon ngawe awe
Prayogane becik bali wae
Dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Prau Layar [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Prau Layar [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Prau Layar [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home