Download lagu Nella Kharisma - Rajodo 3 Mp3

Nella Kharisma - Rajodo 3

Listen: 1,617

Duration: 05:27

MP3 size: 4.70 MB

Lirik:

Pacaran karo aku
Rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku
Nerimo undanganmu

Biyen mbok celuk sayang
Saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan
Ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan
Ternyata jadi tamu undangan

Download Lagu Gratis NELLA KHARISMA - RAJODO 3 (OFFICIAL VIDEO) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu NELLA KHARISMA - RAJODO 3 (OFFICIAL VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NELLA KHARISMA - RAJODO 3 (OFFICIAL VIDEO).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home