Download lagu Nella Kharisma - Rembulan Mp3

Nella Kharisma - Rembulan

Listen: 67,294

Duration: 04:33

MP3 size: 5.31 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing bathin tan biso nglalekke
yekti kangmas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Rembulan [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, nella kharisma, nella kharisma terbaru, rembulan ing wengi, rembulan nella,

Home