Download lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi Mp3

Nella Kharisma - Sadar Posisi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,791

Duration: 07:11

MP3 size: 6.73 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri..

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu..

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo..

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane..

Reff :
Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri..

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu..

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo..

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane..

Reff :
Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri..

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu..

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo..

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane..

Reff :
Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sadar Posisi [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi [OFFICIAL]. Lirik Lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home