Download lagu Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) Mp3

Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista)

Listen: 1,225

Duration: 04:40

MP3 size: 3.64 MB

Lirik:

Aduh romo ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Tak rumangsani aku nduweni dosa

Rino wengi ora lali tansah ndedonga
Memuji marang kang kuoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tentrem ayem ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci gedhe ganjarane

Rino wengi ra lali tansah ndedonga
Memuji marang kang kuoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tentrem ayem ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci gedhe ganjarane
Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci gedhe ganjarane

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella kharisma, sewu siji, om lagista,

Home