Download lagu Nella Kharisma - Sido Sayang Ora Mp3

Nella Kharisma - Sido Sayang Ora

Listen: 2,515

Duration: 05:34

MP3 size: 5.58 MB

Lirik:

kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
sing selalu ono wektu nggo aku
saben dino bebarengan, kegowo perasaan
nanging rosomu mung sebatas teman

opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji
 
kabeh iki salahku tresno marang sliramu
konco dadine tresno, saiki malah loro
aku kudu piye, ati bingung rasane
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe

duh gusti pangeran paringono kesabaran
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
kowe tetep ning ati, nganti tekane mati
meskipun awak dewe raiso dadi siji

kabeh iki salahku, tresno marang sliramu
sing selalu ono wektu nggo aku
saben dino bebarengan, kegowo perasaan
nanging rosomu mung sebatas teman

opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno
oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco

tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji

tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki
jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso
aku mung tok anggep konco

tak pasrahke kabeh ati iki
mung dinggo kowe sing tak tresnani
tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sido Sayang Ora [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Sido Sayang Ora [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Sido Sayang Ora [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, nella kharisma, nella kharisma terbaru,

Home