Download lagu Nella Kharisma - Sukete Tonggo Mp3

Nella Kharisma - Sukete Tonggo

Listen: 4,906

Duration: 05:59

MP3 size: 3.16 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Apuwo riko tego
Mungkirri endah janji janji
Jare isun hang riko demen
Tapi wong liyo hang diangen

Loro rasane ati
Isun sing tau diregani
Sembarang ewis sun elungno
Magih ngelirik sukete tonggo

Sego wis kadung dadi jenang
Karuan baen disanteni
Mergo ati wis kadung wiring
Mesisan isun ceburi

Piring beling ojo dibanting
Kurebno nong nduwur pelonco
Hang disanding sing welasmaning
Saben dino keronto ronto

Loro rasane ati
Isun sing tau diregani
Sembarang ewis sun elungno
Magih ngelirik sukete tonggo

Sego wis kadung dadi jenang
Karuan baen disanteni
Mergo ati wis kadung wiring
Mesisan isun ceburi

Piring beling ojo dibanting
Kurebno nong nduwur pelonco
Hang disanding sing welasmaning
Saben dino keronto ronto

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sukete Tonggo [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Sukete Tonggo [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Sukete Tonggo [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, nella kharisma,

Home