Download lagu Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji Mp3

Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

Listen: 666

Duration: 04:09

MP3 size: 4.68 MB

Lirik:

Owe telpon ning aku
Jare ngomong rindu
Nanging tak rasakne
Koyo bedo ning kupingku

Rasane ati ra karuan
Batinku penasaran
Saiki kowe karo sopo
Ning taiwan

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budal kerjo
Mergo sumpah setiomu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwes lali
Malah tego nyidro janji
Ngertio ngono mbiyen
Arep budal tak gondeli
Ibarat karok ning panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu bablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadung lali
Lelakon iki judule
Ning taiwan ninggal janji

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home