Download lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane Mp3

Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 7,514

Duration: 04:19

MP3 size: 3.53 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kesel atiku ngerasakke awakmu
Kabeh sing tak karep saiki wis ilang
Eling omongmu mung awakku sing mbok sayang
Nanging tresnamu mung manis neng lambe

Mbok kiro ku ra ngerti kowe karo de’e kebangeten
Koyo aku ra ngerti opo wae sing mbok delikke

Ngomong wae opo sing mbok karepke
Opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
Jujur wae opo sing mbok karepke
Ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane

Saiki wis ra kudu ngenteni awakmu tresnamu
Tak anggep wis ra ono kabeh janji manismu

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home