Download lagu Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe Mp3

Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11,824

Duration: 04:17

MP3 size: 4.03 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe [OFFICIAL]. Lirik Lagu Nella Kharisma - Tak Lalekne Kowe [OFFICIAL] Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella kharisma, nella kharisma - tak lalekne kowe,

Home