Download lagu Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji Mp3

Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13,761

Duration: 04:30

MP3 size: 3.53 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen… Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji (OFFICIAL) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji (OFFICIAL) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji (OFFICIAL).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, milady record, 2019, mp3, indonesian, music, nella kharisma,

Home