Download lagu Nella Kharisma - Tembang Tresno Mp3

Nella Kharisma - Tembang Tresno

Listen: 1,370

Duration: 04:53

MP3 size: 3.54 MB

Lirik:

Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Terangnya sang surya tapi gelap di mataku

Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Sinar rembulan menambah sedihnya hatiku

Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Cinta yang ku jaga cuma untuk dirimu

Nanging nyatane aku mok apusi
Tapi nyatanya aku kamu bohongi

Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Terangnya sang surya tapi gelap di mataku

Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Sinar rembulan menambah sedihnya hatiku

Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Cinta yang ku jaga cuma untuk dirimu

Nanging nyatane aku mok apusi
Tapi nyatanya aku kamu bohongi

Tembang tresno ning lambemu
Lagu cinta dari mulutmu

Nyatane amung semu
Ternyata hanya semu

Janji tresno marang aku
Janji cinta kepadaku

Nyatane nyusahke atiku
Nyatanya membuat sedih hatiku

Tego tenan kowe nglarani aku
Sungguh tega kamu menyakiti hatiku

Tego tenan kowe ngapusi aku
Sungguh tega kamu berbohong padaku

Wes cukup sakmene crito lan laguku
Sudah cukup segini saja cerita dan laguku

Aku pamit lilakno lungaku
Aku pamit relakan kepergianku

Tembang tresno ning lambemu
Lagu cinta dari mulutmu

Nyatane amung semu
Ternyata hanya semu

Janji tresno marang aku
Janji cinta kepadaku

Nyatane nyusahke atiku
Nyatanya membuat sedih hatiku

Tego tenan kowe nglarani aku
Sungguh tega kamu menyakiti hatiku

Tego tenan kowe ngapusi aku
Sungguh tega kamu berbohong padaku

Wes cukup sakmene crito lan laguku
Sudah cukup segini saja cerita dan laguku

Aku pamit lilakno lungaku
Aku pamit relakan kepergianku

Aku pamit lilakno lungaku
Aku pamit relakan kepergianku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Tembang Tresno [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Tembang Tresno [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Tembang Tresno [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home