Download lagu Nella Kharisma - Terminal Gayatri Mp3

Nella Kharisma - Terminal Gayatri

Listen: 1,208

Duration: 05:52

MP3 size: 4.32 MB

Lirik:

Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri
Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi
Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji
Nganti seprene kowe durong bali

Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo
Koyo-koyo ora biso medetke tresno
Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo
Mugo kowe iseh tetep setyo

Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku nggoleki
Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku ngenteni

Jare lungo ora suwe
Nyatane ngendi tekan seprene
Opo kowe uwes lali
Janjimu ning terminal gayati

Opo uwis ra kelingan
Biyen kowe ngucapne katresnan
Pamit linggo golek pangan
Bareng mulih uwis nggowo katresnan

Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri
Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi
Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji
Nganti seprene kowe durong bali

Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo
Koyo-koyo ora biso medetke tresno
Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo
Mugo kowe iseh tetep setyo

Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku nggoleki
Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku ngenteni

Jare lungo ora suwe
Nyatane ngendi tekan seprene
Opo kowe uwes lali
Janjimu ning terminal gayati

Opo uwis ra kelingan
Biyen kowe ngucapne katresnan
Pamit linggo golek pangan
Bareng mulih uwis nggowo katresnan

Bareng mulih, wis ora kelingan

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Terminal Gayatri [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Terminal Gayatri [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Terminal Gayatri [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home