Download lagu Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo Mp3

Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 6,686

Duration: 05:12

MP3 size: 4.83 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ancik ancik pucuk eri paribasane
Kabeh panjalukmu wis tak wujudne
Tak turuti syarat adatmu
Tak lampaui panjalukmu
Mung siji niate ati
Pingin pepujan karo sliramu

Bandara Seloparang bumi Mataram
Anggonmu mapak tresnaku
Sineksen kirab bejangu
Nali tresnomu lan aku
Neng sak iki kahanane pancen bedho
Tresno kepenggak morotuo

Bulan bulan gedhe
Kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen-kangen slirane

Lintang-lintang panjer
Wartakno marang slirane
Nangis ati iki eleng slirane
Wuyungku kesandung
Wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nurbayan, nella kharisma - tresno kepenggak morotuwo [official], dangdut, koplo, mp3, lagu, musik, music, nella kharisma,

Home