Download lagu Nella Kharisma - Treteg Kelutan Mp3

Nella Kharisma - Treteg Kelutan

Listen: 774

Duration: 05:57

MP3 size: 4.12 MB

Lirik:

Aku tansah ngugemi, opo seng dadi uni
snajan semene suwene, aku  ngenteni pungkasane janji
saben kowe tak takoni, jawabmu ora ngerti
njor kepriye tresno iki, opo mung cukup janji - janji

Bebasane aku lungo, ora ono bakale seng tak tuju
aku koyo ngenteni, thukule jamur ing mongso ketigo
yen mung ngene kahanane, opo maneh seng kudu tak enteni
ora ono pungkasane, koyo tretek kelutan papar kae....

saben kowe tak takoni, jawabmu ora ngerti
njor kepriye tresno iki, opo mung cukup janji - janji

Bebasane aku lungo, ora ono bakale seng tak tuju
aku koyo ngenteni, thukule jamur eng mongso ketigo
yen mung ngene kahanane, opo maneh seng kudu tak enteni
ora ono pungkasane, koyo tretek kelutan papar kae

yen mung ngene kahanane, opo maneh seng kudu tak enteni
ora ono pungkasane, koyo tretek kelutan papar kae....

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Treteg Kelutan [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Treteg Kelutan [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Treteg Kelutan [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella, nella kharisma, dd, star, record, jawa, timur, indonesia, artis, jandut, dangdut, koplo, terbaru, 2019, lagu viral, trending, treteg kelutan,

Home