Download lagu Nella Kharisma - Treteg Kelutan Papar Mp3

Nella Kharisma - Treteg Kelutan Papar

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 3,342

Duration: 05:58

MP3 size: 4.46 MB




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku tansah ngugemi
Opo seng dadi uni
Senajan semene suwene
Aku ngenteni pungkasane janji

Saben kowe tak takoni
Jawabmu ora ngerti
Njor kepriye tresno iki
Opo mung cukup janji janji

Bebasane aku lungo
Ora ono bakale seng tak tuju
Aku koyo ngenteni
Tukule jamur ing mongso ketigo

Yen mung ngene kahanane
Opo maneh seng kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo tretek kelutan papar kae

Saben kowe tak takoni
Jawabmu ora ngerti
Njor kepriye tresno iki
Opo mung cukup janji janji

Bebasane aku lungo
Ora ono bakale seng tak tuju
Aku koyo ngenteni
Tukule jamur eng mongso ketigo

Yen mung ngene kahanane
Opo maneh seng kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo tretek kelutan papar kae

Yen mung ngene kahanane
Opo maneh seng kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo tretek kelutan papar kae

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Treteg Kelutan Papar [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Treteg Kelutan Papar [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Treteg Kelutan Papar [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, milady record, mp3, music, nella kharisma,

Home