Download lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng Mp3

Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng

Listen: 1,500

Duration: 05:49

MP3 size: 3.87 MB




Download Mp3

Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰



Lirik:

Neng kutho Tulungagung
Dalan iki ngelengke atiku bingung
Mikirne tresnamu sing ilang
Neng treteg lembu peteng Tulungagung

Tansah eleng saben aku nyawang
Kopi cethe sing wes dadi budayane
Lungguh jejer semendhe pundakku
Karo ngomong yen kowe tresno aku

Neng treteg lembu peteng kowe janji
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Nanging nyatane kowe cidro ing janji
Marang aku sing tansah setyo ngenteni

Treteg lembu peteng iki dadi saksi
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Panggungrejo pabrik gulo Mojopanggung
Kowe cidro janji marang Gusti sing agung

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng [OFFICIAL] di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu321.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng [OFFICIAL].

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, nella kharisma, nella kharisma terbaru, dangdut koplo terbaru, nella kharisma,

Home